Rok 2014 se ještě ani pořádně nerozběhl a naše družstvo kadetů již čekalo pokračování extraligy U17 a především daleká cesta na Moravu.

Několik dní před zápasy se vlivem zranění a nemocí hráčů přidali problémy se sestavou a tak museli být na poslední chvíli připsání na soupisku hráči z žákovské kategorie U15. Na zápasy cestoval nakonec z U15 pouze Tomáš Mach.

 


I přes drobné problémy potvrdilo družstvo roli favorita a v obou utkáních zvítězilo.

Více o zápasech již trenér:

Tyto dva zápasy se velmi podobaly utkáním, které jsme se stejnými soupeři odehráli v domácím prostředí. V průběhu zápasů se nám rozpadla týmová hra a především na obranné polovině jsme nebyli schopni spolupracovat. Po chybách se do naší hry vloudila nervozita a když se ještě přidali rozhodčí se zvláštním stylem rozhodování, staly se zápasy skutečným utrpením - zvláště pro trenéra :-) . Klukům jsem vyčítal i přizpůsobení se stylům hry soupeřů, především v Prostějově, hráli jsme pomalu a nedůrazně. Družstvo domácích, které také neodehrálo svůj nejlepší zápas, jsme zbytečně nechali v druhém poločase pomýšlet na zvrat v utkání, místo poklidného dohrání zápasu. Jak však bylo napsáno po našich domácích zápasech, vítězství se počítají a já věřím že se náš výkon zvedne.