Ve čtvrtek jsme hostili Tygry z Prhay. V sobotu jsme pak hráli na USK a v neděli v Nymburce.

S Tygry jsme do zápasu nevstoupili nejlépe, ale díky naší bojovnosti jsme se soupeřem drželi krok. V druhém poločase opět nastal herní výpadek. Do toho byl z lavičky vyloučen hlavní trenér J. Lejsek. To však naše kluky nabudilo a 3 minuty do konce bylo skóre vyrovnané. V závěru jsme bohužel neproměnili otevřené střely a trestné hody a soupeř si vítězství pohlídal.

V sobotu na USK jsme čekali trošku jiný zápas. Soupeř z popředí tabulky sice začal zápas rychlým vedením 14:3. Od té doby však naši kluci začali výborně bránit a krok po kroku soupeřovo manko snižovali. Bohužel v závěru soupeř trefil 2 těžké trojky a my nebyli schopni odpovědět.

V neděli naši kluci šli za vítězstvím jako snad nikdy. Bránili, běhali a hráli velmi sebevědomě. Z toho bylo poločasové vedení o 9 bodů. V druhém poločase se nám přestalo dařit střelecky a soupeř nás začal postupně dotahovat. I tak jsme však šli do koncovky s mírným vedením. V samotném závěru jsme bohužel udělali několik fatálních chyb a tolik vytoužené vítěztství jsme soupeři takřka odevzdali zadarmo. 

Klukům patří obrovský respekt  za jejich bojovnost a přístup k těmto zápasům. Doufejme, že klukům tyto těžké vyrovnané zápasy do budoucna pomohou a budeme se brzy také radovat z vítěztství.