Sezóny jsme zakončili dvěmi vítězstvími na půdě Prostějova a Holic.


V pátečním zápase (na žádost soupeře z důvodu nedostupné haly) jsme cestovali do Prostějova, kterému jsme měli bez pochyby co vracet. Jako jediný tým nás dokázal v play-out porazit a ještě v základní části nám dal stopku, díky které jsme se nedostali do předkola play-off. Od úvodního rozskoku bylo jasně vidět, kdo má větší hlad po vítězství. Kluci bojovali a hráli velmi uvolněně. V některých, momentech přišli hloupé ztráty, kdy to kluci začali brát příliš na lehkou váhu ale po timeoutu jsme se vrátili k našim herním principům, jednoduché a přesné hře a dokráčeli pro pohodové vítězství.

V sobotu jsme odehráli zápas v Holicích, kde jsme se hned na začátku utkáni dostali do 17 bodového vedení. Pak bohužel opět přišla ztráta koncentrace a soupeř nás dotáhl na rozdíl pouhých 5 bodů v poločase. Po důraznější domluvě v šatně však začali kluci šlapat jako hodinky a zápas dotáhli do zdárného konce.

Play-out skupiny jsme tedy zakončili s bilancí 7 vítězství a pouze 1 porážka. Celková bilance celé sezóny byla 13 vítězství ku 15 porážkám.

Tyto zápasy byly posledními zápasy hráčů ročníku 2003 konkrétně tedy Jindry Fremra, Kuby Wintera, Michala Baselidese a Ondry Strejčka. Tímto klukům děkujeme, za výkony předvedené dresu Lokomotivy a doufáme, že budou v basketbalu v Plzni pokračovat, ať už v Á-týmu, B-týmu či jinde.

Krátký rozhovor s těmito hráči můžete očekávat v nejbližších dnech na klubovém Facebooku a Instagramu.