O dalším víkendu čekali naše juniory soupeři z USK Praha a Slavoj Litoměřice, bohužel náš celek opět odcestoval bez několika hráčů z důvodu karantény nebo nemoci.


Sobotní utkání se odehrávalo až na první čtvrtinu pod taktovkou domácích, kteří dobře využívali svoji výšku a hru ve vymezeném území. Náš tým držel bodově pouze jeden z hráčů a to Jakub Majer, což je v konfrontaci se soupeřem jako USK velmi těžké konkurovat i když hráči bojovali až do samého konce utkání, kde domácí zaslouženě vyhráli a potvrdili svoje prvenství v naší skupině.

 

V neděli nás čekal soupeř, se kterým jsme měli odehrát vyrovnané utkání a v případě vítězství posílit tak svoje postavení do nadstavby v druhé půlce sezóny. Očekávali jsme, že po sobotním bojovném výkonu v tom budeme pokračovat, ale opak byl pravdou. Působili jsme zakřiknutě, nehráli v tempu a už vůbec bojovně a bohužel opět jediný kdo odehrál své byl Jakub Majer. Pokud se někteří stěžejní hráči neproberou a nebudou plnit co se od nich očekává, tak budeme mít obrovské problémy v druhé polovině sezóny.