V sobotu ráno jsme odcestovali do Domžlic, abychom zde odehráli poslední venkovní zápasy soutěže. Na zápasy jsme odjeli téměř kompletní, ale starosti nám spíš dělala forma naších hráčů, někteří byly po nemocích a trénovali teprve týden.

Na začátku prvního zápasu byla vidět na tvářích našich hráčů nervozita, a ta se projevila i do hry, kdy jsme tropily chyby a hráli se soupeřem vyrovnanou čtvrtinu. Od druhé čtvrtky jsme ale opět začali hrát odvážně, dostali se do vedení a navyšovali bodový rozdíl. Oba zápasy jsme nakonec bez větších problémů vyhráli.

komentář trenéra:

„V obou utkáních byly klíčem k vítězství agresivní obrana, se kterou si soupeř nevěděl rady, to vyústilo v závěru druhého utkání v nepochopitelné chování domácích trenérek, kdy slovně útočily na naše hráče. Takové chování do haly nepatří, zvláště když se ještě jedná o minižákovské kategorie. Kluci však prokázali vyspělost a nenechali se těmito negativními řečmi rozhodit a dál hráli svoji hru. Opět byl chtěl poděkovat všem rodičům a rodinným příslušníkům, kteří nám pomohli s dopravou a po celou dobu nás podporovali."