V posledním prosincovém kole extraligy juniorů se odehrála utkání s pražským celkem Sokol Pražský. Plzeňané se mohli ještě pokusit v případě vítězství zamíchat karty pořadí Play Out a případné neúčasti baráže.


Obě utkání se odehrávala s naším nejbližším soupeřem a to týmem Sokol Pražský. První zápas se odehrával na domácí palubovce a následný den u soupeře v pražské hale. Soupeře bylo plné hřiště, všude byl o krok dříve a prakticky plzeňský tým nepustil do jednoduchého zakončení a naopak v útočné fázi určoval tempo hry a s dobrou úspěšností proměňoval. Odvetné utkání se odehrávala kromě první čtvrtiny v obdobném stylu.

Komentář trenéra:

Gratuluji soupeři k zaslouženému a přesvědčivému vítězství. My jsme tyto zápasy opět nezvládli, přestože jsme se na ně v této sestavě připravovali. A myslím si, že to v určitých částech utkání pro některé hráče bylo jejich předvedené maximum a víc od nich nelze očekávat. Tato sestava dohraje teď základní část a my doufejme, že složíme postupně tým z ročníku 2002 a 2003 do bojů o udržení.