V dalším kole krajského přeboru náš celek U12 přivítal na domácí palubovce dívky z DBaK Plzeň. I přes velkou úctu k soupeři jsme ukázali svou sílu a pohodlně v obou zápasech zvítězili. Ještě větším pozitivem je pak předvedená hra a předvedené výkony hráčů, kteří oproti předchozím zápasům tolik nehráli.


Oba zápasy začali několik dní před tímto víkendem a to středeční bouřkou na tréninku, která asi po předchozích úspěších musela přijít. Po výhře U12 i U11 nad svým hlavním rivalem v předchozích kolech KP, hodilo kluky do úrovně uspokojení. Ve středu jsme si tak jasně a velmi, velmi důrazně řekli, že takto ne. Na dalším tréninku si to ještě vysvětlili a odměnou nám byl výkon proti DBaK.

1.Zápas: 97:16

2.Zápas: 117:15

Hodnocení trenéra, M.Kozla: zápasy se mohou zdát díky vysokému skóre jednoduché, ale děvčata bojovala. My, ale především velmi dobře bránili a z toho přecházeli do rychlého protiútoku, který jsme poměrně slušně zakončovali. V prvním zápase mě malinko mrzí velké množství nedaných „šoupáků“, ale na druhou stranu jsem velmi spokojen s rychlým protiútokem a s naší zlepšenou fyzičností, rychlostí a dynamičností. Stále, ale je na čem pracovat a my BUDEME, tak přísahám J