Již tradiční soupeř z Rokycan čekal na naše minižákovské družstvo. I přes zdravotní komplikace několika hráčů základní rotace (Erbes, Franěk, Lukeš) a plnění si klubových povinností (Martínek),  jsem dokázali dovést obě utkání do vítězného konce. 

 


LOKO - Rokycany 83:31 (14:12 31:15 59:25)

Kluci k prvnímu zápasu nastoupili nekoncertování a snad i s pocitem snadné výhry. Hráči Rokycan ale nechtěli dát svojí kůži lacino a hned od začátku využívali individuálních chyb hlavně na obranné polovině. To vedlo k celkem vyrovnané první čtvrtině. Druhá pětka se ale vyhnula zaspáním v obraně a od první minuty druhé čtvrtiny mačkala soupeře, co to jen šlo. V dalším pokračování zápasu už na hřišti dominoval pouze jeden celek a došel si k zaslouženému vítězství. 

LOKO - Rokycany 111:28 (26:5 52:15 82:19)

K druhému zápasu již naši hráči nastoupili zcela koncentrovaně a dokázali využít menší rotace hostujícího družstva. Dokázali odříznout jednoduché přihrávky a tím jsme získali možnost proměňovat jednoduché šoupáky. Hlavně týmové pojetí hry přinášelo zvyšování náskoku a potlesk velice slušně zaplněné sportovní haly na Slovanech.