V pátek přijeli na naši palubovku poměřit síly doposud neporažení Sršni Písek. V prvním poločase jsme se soupeřem ještě drželi krok, chvílemi se obě strany prezentovali pohledným  a rychlým basketbalem. Ve druhém poločase jsme však začali více kazit a soupeři umožnili proměňovat jednoduché koše, rozdíl narůstal a po pár minutách bylo po zápase.
 

BK Lokomotiva Plzeň - Sokol Písek Sršni 47:85  (15:23, 29:42, 36:67)

 

V sobotu nás čekal soupeř z Domažlic, tedy družstvo, které sbírá v soutěži zkušenosti a patří výkonnostně k těm slabším. V utkání se protočila celá naše lavička a zaslouženě jsme si tak došli k druhému vítězství v sezóně.
 

BK Lokomotiva Plzeň - BK Jiskra Domažlice 87:38 (26:10, 47:20, 66:27)

 
Nedělní utkání bylo proti našemu dobře známému družstvu z Klatov. Od úvodních minut bylo na obou stranách mnoho nepřesností, a tak to nebyl pro diváka úplně pohledný basketbal. Soupeř se spíše prezentoval útočným basketbalem, v obraně nám dával občas i více prostoru, avšak my toho kromě pár šťastných střel z delší vzdálenosti nedokázali využít. Druhý poločas jsme byli v postupném útoku velmi pasivní, dělali jsme školácké chyby a neproměňovali jednoduchá zakončení. Zápas tedy zaslouženě rozdílem 30 bodů vyhráli Klatovy. 

BK Lokomotiva Plzeň - BK Klatovy 41:73 (8:13, 23:27, 35:47)


Komentář trenéra Filipa Mariana: ´´V utkání s Pískem jsme odehráli slušný první poločas, v druhém poločase se projevila soupeřova kvalita. Je potřeba si přiznat, že Písek v této věkové kategorii, kterou u nás táhnou spíše mladší hráči, je nad naše síly a ne náhodou se umístil na NF na 6. místě. Utkání s Domažlicemi asi nemá smysl nějak podrobněji hodnotit, snažil jsem se rozložit spravedlivě minuty mezi všechny hráče a případně pošetřit síly na nedělní zápas s BK Klatovy. Utkání s Klatovama bylo však od prvních minut trápení a nehodnotí se mi úplně lehce. Byli jsme bohužel nekoncentrovaní na obou polovinách hřiště, po obraném doskoku či zisku jsme míč hned zase soupeři lacině odevzdali. Ve druhém poločase si soupeř po našich ztrátách vytvářel  přečíslení, které dokázal proměňovat a odskočil již na výraznější rozdíl. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře. Pravdou je, že jsme ani jeden den nebyli kompletní, avšak i soupeřovi chyběl jejich leader Kuba Majer. Když si zpětně promítnu tréninky v posledních dvou týdnech, jak k tomu naši hráči přistupovali, tak se vlastně ani nemůžeme výsledku divit. Pochválit však určitě musím výkon Jakuba Kaisera, který jako jeden z mála byl zodpovědný v přístupu v obraně a v útoku řešil mnohdy s přehledem. Takové výkony bych však očekával spíše od hráčů ročníku 2004 a ne pouze od těch mladších. Ale jak se říká i špatné je k něčemu dobré. Jsem přesvědčený, že nyní začnou hráči k tréninku přistupovat disciplinovaněji nebo spíše doufám, že pro ně tento výkon bude podnětem ke změně v přístupu k tréninkům a náš herní projev se v této kategorii zlepší.´´