Ve dnech 21. až 23. 4. 2017 probíhalo v Pardubicích MČR kategorie U11. Mezi 12 nejlepších celků v republice se probojovali i naši chlapci a nevedli si vůbec špatně. S bilancí tří proher (s týmy Vysočiny, Nymburka a BŠ Praha) a dvou vítězství (s týmy Hradce Králové a Písku) skončili celkově na krásném 6. místě!

KLUCI, DĚKUJEME ZA VYNIKAJÍCÍ REPREZENTACI NAŠEHO KLUBU A MĚSTA PLZNĚ NA VRCHOLNÉ AKCI CELÉ SEZÓNY!

Zhodnocení trenéra Forsta: „Kluci odvedli během celé sezóny velmi dobrou práci, kterou zúročili právě postupem na MČR. Naše umístění na mistrovství považuji určitě za úspěch. Ve všech utkáních hráči odevzdali svoje maximum, a to, ať už se dařilo více či méně, vždy bojovali do poslední vteřiny zápasu a právě toto mi udělalo obrovskou radost. Ukázali, že mají charakter a basketbal milují. Celý turnaj proběhl v perfektní atmosféře, kde všechny zúčastněné týmy hrály moc pěkný basketbal.

Otázkou k zamyšlení dle mého názoru je, zda se nepokusit během soutěžního období uspořádat nějaké podobné turnaje či přátelské zápasy s našimi elitními celky. Kluci herně rostli v každém zápase a je obrovská škoda, že v soutěži odehrajeme takovýchto utkání minimum.

Chtěl bych touto cestou poděkovat klubu BK Pardubice za velmi dobrou organizaci celého turnaje a přátelskou atmosféru. Také nesmím zapomenout na svého asistenta Tomáše Macha, který po celou sezónu odvádí perfektní práci. Dále děkuji Kláře Buňkové, která nám během mistrovství pomáhala s organizačními věcmi a také odvedla skvělou práci. Další poděkování míří k rodičům, kteří nás stále podporují a vytvářejí skvělou atmosféru. A v neposlední řadě děkuji těm hlavním - našim bojovníkům, srdcařům, prostě našim mladým nadějným basketbalistům."