O tomto víkendu jsme rozehráli play out U17 dvojičkou s družstvem Slavoje Litoměřic. Především domácí zápas se nám vůbec nepovedl a z víkendu jsme tedy nezískali žádné vítězství.

Sobotní utkání bylo opravdu špatné a nejsem si jist, jestli bychom touto hrou vůbec nějaké družstvo z extraligy, nebo špičky dorostenecké ligy porazili. Mnoho nedaných košů se dá ještě přičíst přemíře snahy, nebo nervozitě. 49 bodů soupeře do poločasu, ale svědčí o nedostatku naší agresivity, úsilí a ega jednotlivých hráčů.

I když jsme se v druhém poločase zvedli, vymazat rozdíl ve skóre jsme nedokázali. Nedělní utkání se hrálo v časných hodinách a na našem výkonu byla znát frustrace z předchozího dne. V zápase jsme měli mnohem lepší chvíle, než den před tím, ale opět často nedůsledná obrana nám neumožnila pomýšlet na úspěch.

Vstup do play outu se nám nepovedl, jsem si jist, že si to všichni dobře uvědomujeme a k dalším zápasům přistoupíme jinak. Je nutné zvednout hlavy, dobře potrénovat a věřím, že následná domácí utkání zvládneme a zachráníme tak s předstihem soutěž pro další ročník.

BK Loko Plzeň - Slavoj Litoměřice 56:69 (20:17, 33:49, 44:52)

Slavoj Litoměřice - BK Loko Plzeň 85:56 (26:20, 49:31, 67:44)