V sobotu naše U11ctky vyrazili na utkání do Domažlic. Soupeř nás přivítal hned po ránu s tím, že v hale bylo trochu chladněji. Nám to ale vůbec nevadilo, o to více jsme museli na hřišti makat, aby nám nebyla zima.

Soupeři chyběl tahoun tým, což byla škoda nejen pro domácí, ale hlavně pro nás. Vstup do zápasu nám vyšel na výbornou. „Kluci ví, že nejdůležitější je obrana a proto v ní od úvodu utkání šlapaly na 100%." Zhodnotil T. Mach. Útoku stačilo, když dodržovali hráči základní pravidla a neměli velké problémy s prosazením.

Druhý zápas byl o trochu jiný. První pětka se složila ze zkušenějších hráčů a druhá z těch méně zkušenějších. Tuto variantu zvolil i soupeř. Zejména v druhém poločase první pětka dostala pokyn hrát to, co jsme trénovali v pátečním tréninku. Klukům to ukázalo, že to co se v tréninku zdá lehké, tak v zápase není. Druhá pětka naopak musela dokázat, že je schopna se spolehnout sama na sebe a nebát se zodpovědnosti.

„Oba zápasy kluci zvládli na výbornou, ale i soupeř zaslouží pochvalu, protože nám nic nedal zadarmo a bojoval do konce zápasu." Dodal Tomáš Mach