V neděli odehráli naši starší minižáci poslední mistrovské utkání v roce 2016.

Již z pohledu na rozcvičující se Přeštický celek v počtu 7 hráčů, bylo patrné, že nás pravděpodobně nečekají dramatická utkání.

V prvním utkání nám na začátku trošku chyběl důraz, energie a hlavně agresivita. Byli jsme nedůrazní v osobních soubojích a při únicích do koše. Po poločase jsme již drobet zrychlili přechodovou fázi, na které jsme pracovali v týdnu a začali jsme soupeři výrazněji odskakovat. Zápas jsme vyhráli nakonec vyšším rozdílem:

BK Lokomotiva Plzeň vs. BK Přeštice 75:19 (22:6; 39:13; 59:13)

Do druhého utkání jsme vstoupili již lépe, než tomu bylo v prvním zápase. Na soupeři z Přeštic navíc byla znát velká únava vzhledem k tomu, že jich bylo v dresu pouze 7. Přesto si zaslouží velikou pochvalu, že obě utkání důstojně dohráli i v takovém počtu.

BK Lokomotiva Plzeň vs. BK Přeštice 108:18 (31:5; 63:7; 91:11)

Bohužel pořád nemohu být 100% spokojený. Ač trénujeme poměrně často, děláme v průběhu utkání mnoho nevynucených chyb. Občas jsme i dost nekoncentrovaný a ne úplně všichni vnímají pokyny trenérů. Ale kdyby již bylo vše na 100%, tak není na čem pracovat. Věřím, že na sobě ještě do Vánoc zapracujeme, odvedeme spoustu práce a výkony budou lepší než doposud.

video z utkání