V dalších dvou kolech Krajského Přeboru mužů I zajížděl náš celek na horkou půdu Klatov, kde sehrál zápasy proti "B" týmu v sobotu a proti "A" v neděli.

I když se jedná o 2 týmy ze stejného klubu, tak šlo o dva zcela rozdílné zápasy.


V sobotu tamní "B" tým, který je složený spíše se starších hráčů disponuje zkušenostmi a těžkou vahou pod košem zatímco tamní "A" tým je složený spíše z mladších hráčů a hraje běhavější basketbal založený spíše na dynamičnosti.

Klatovy "B" se nám povedlo porazit poměrně velkým rozdílem na to, že se hrálo na jejich palubovce. Zápas jsme rozhodili především kolektivní obranou a rychlým přechodem.

V neděli jsme však po dlouhé době prohráli. Až na samotný start v zápase jsme měli vše tak nějak pod kontrolou a udržovali jsme si mírný náskok. Jenže v poslední čtvrtině vyvrcholilo naše útočné trápení. I z otevřených a jasných pozic jsme nebyli schopni dát koš. Zakleté byly i šoupáky, šestky, zkrátka vše. Domácí tedy zůstávají stále neporaženi, ale my pevě věříme, že ne na dlouho. Doma se budeme snažit vše vrátit i s úroky.


Podrobné popisy ze zápasu najdete zde:
Klatovy "B" vs. Loko "C"
Klatovy "A" vs. Loko "C"

Nyní nás dvojuktání s městským rivalem ze Slavoje Plzeň. Domácí zápas sehrajme na Lokomotive ve čtvrtek 13.11. od 19:30 a zápas na Slavoji pravděpodobně v úterý 18.11. od 20:30 hod.