Naši muži "C", kteří již několik let pravidelně patří ke špičce KP o uplynulém víkendu vstoupili do soutěže.


Samotná soutěž letos zaznamenala zajímavou a razantní reorganizaci. Kraj mužů se rozdělil na KP I a KP II. V KP I je 7 týmů, kteří spolu budou hrát čtyřkolově a vzhledem k tomu, že se soutěže účastní Domažlice, Klatovy "A", Klatovy "B", Slavoj Plzeň, Tachov, Rokycany a náš tým, tak se čeká mnohem více vyrovnaných a zajímavých zápasů.


Naše "Céčko" letos prošlo zajímavým doplněním kádru. Ke všem hráčům z loňské mistrovské sezóny se přidal mladý a nadějný hráč z našich U19-tek Štěpán Partyngl, pod koš přišel další mladík Pavel Vondra a na perimetru máme novou dvojici Jan Bejček z BaKu Plzeň a Jardu Lejska z našeho áčka. Podtrženo a sečteno nám toto doplnění dává značnou sílu pro pravidelnou rotaci hráčů a udržení tempa hry po celý zápas, což se může často ukázat jako zásadní.

V prvním soutěžním víkendu jsme zajížděli na půdu Rokycan a Tachova.


Oba naši soupeři byli malinkou neznámou. Z loňských let jsme věděli, že pokud se oba týmy sejdou tak mohou být značně nepříjemní, ale pokud by se nesešli tak mohl být zápas skoro až o ničem.

Oba týmy, až na několik vyjímek se sešli, včetně zásadní posily v Rokycanech, Jakuba Mandíka.

Jenže náš celek byl dobře naladěn, věděl co hrát a tvrdě si za tím šel. Je pravda, že několik výkyvů samozřejmě bylo a nebýt našich zbytečných zhruba 15-ti minutových výpadků v obou zápasech tak mohlo být skóre ještě vyšší. I tak je nutné hodnotit vstup do sezony dobře.

SKR Rokycany - Loko "C" 71:100 (14:26, 28:58, 45:80)
Tachov - Loko "C" 66:95 (23:23, 31:55, 67:50)

Další zápas čeká náš celek v neděli 19.10. proti Jiskře Domažlice. Čas a místo bude upřesněno.