Žáci U14 si připisují důležitá dvě vítězství a míří na Mistrovství ČR ve své věkové kategorii.

Sobotní utkání s třetím celkem naší skupiny Sokolem Písek mělo potvrdit oprávněnost našeho postavení na špici tabulky skupiny "A" a to se také podařilo. Vítězství rozdílem 29 bodů se však rodilo velmi pomalu a soupeř celý první poločas hrál vyrovnanou partii. Až ve 34 minutě se našim hráčům podařilo odskočit na rozdíl 20 bodů a zlomit odpor hostů. Citelně byla znát absence Ondry Bíny, zranění Šimona Suchardy a tréninkový výpadek některých našich "lyžařů". Výborně zahrál Honza Švandrlík a na rozehrávce Honza Zeman ( roč. 95 ). Tímto utkáním jsme si vzhledem k dalším našim zbývajícím zápasům v soutěži prakticky zajistili účast na Mistrovství ČR U14, které se uskuteční v termínu 24.-27.4.08 v Litoměřicích.

Nedělni utkání s družstvem BSK Č.Budějovice se odehrávalo v poklidém tempu, kde dostali šanci i ostatní hráči lavičky. První čtvrtinu jsme vyhráli 19:6, poločas 39:17 a bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Nyní musíme ještě přečkat období jarních prázdnin a již začít v kompletní sestavě s přípravou na vrchol sezóny, kterým je již zmiňované MČR.