V play-off juniorů se začíná začíná silně přiostřovat. Již tento víkend napoví, kdo bude mít možnost zahrát si Final Four.

Nás ale především zajímá, jak si povedou naši mladíci, kteří mají rozehranou partii s týmem Ostravy. Série se hraje na 3 vítězná utkání, po prvních dvou zápasech hraných na půdě soupeře je stav 1:1. Naši kluci jsou odhodláni nechat na hřišti duši a pokusit se urvat doma 2 vítězství, což by je posunulo do vysněného finále a to by byl fantastický úspěch pro plzeňský basketbal! Ostrava byla a je mírným favoritem této série, ale naši borci už v Ostravě naznačili, že s tímto tvrzením absolutně nesouhlasí a jdou jasně za svým cílem, což je postup.

První utkání se hraje v SOBOTU 13.4.2013 V 16.30 HOD, druhý zápas startuje v NEDĚLI 14.4.2013 V 10 HOD. PŘIJĎTE ZAFANDIT V CO NEJVĚTŠÍM POČTU A TÍM POMOCI NAŠIM BORCŮM V TĚCHTO VELICE TĚŽKÝCH ZÁPASECH, BUDOU TO POTŘEBOVAT.


Jak vše vidí sami hráči?

Honza Kozina: "O víkendu nás čekají dva nejdůležitější zápasy této sézóny. V Ostravě jsme jasně ukázali, že do Final Four patříme a pokud na tyto výkony navážeme, tak můžeme v neděli slavit postup. Doufám, že nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků a užijí si poslední dva zápasy v Plzni."

Honza Bakule: "Tímto bych chtěl pozvat a požádat všechny co mohou, aby přišli na naše víkendová utkání s Ostravou. Jde nám o všechno a jsou to nejdůležitější zápasy probíhající sezóny. Určitě se bude na co dívat. Doufejme, že oba zápasy dotáhneme do vítězného konce a postoupíme do Final4!"

Kapitán Michael Froněk: "O víkendu nás čekají nejdůležitější zápasy na cestě do Final4. Chceme dvakrát zvítězit a ukončit sérii již tento víkend. Přijdte se podívat v sobotu v 16.30hod. a v neděli v 10hod."

Jirka Doljak: "O víkendu nás čekají další zápasy play-off s celkem Ostravy. Z venkovních zápasů jsme si přivezli nadějný výsledek 1:1 a doufáme, že se nám podaří 2x zvítězit v domácím prostředí. Tímto bych chtěl pozvat co nejvíce lidí na tyto dny a podpořit nás v boji o vysněné Final4."

Šimon Luńák: "O víkendu nás čekají zatím nejdůležitější utkání sezóny. Věřím, že dvakrát vyhrajeme a postoupíme do Final4 již tento víkend. Přiďte nás všichni podpořit!"

Na závěr slovo trenéra.

Trenér Václav Forst: "Myslím, že jde o dva nejdůležitější zápasy kluků v jejich dosavadní basketbalové kariéře. Ostrava je velice silný soupeř, budou rozhodovat maličkosti, zejména disciplína všech nás, oba zápasy budou boje do poslední vteřiny. Na zápasy se svědomitě připravujeme a věřím, že budeme tím štastnějším týmem. Kluci se těší a já jim věřím. Přijdte nás podpořit."