Těsně před vánocemi, v sobotu 22.12., si dali dostaveníčko přípravky z celé Plzně, které se uskutečnilo v Městské sportovní hale (v tréninkovce). Cestu do haly si našlo bezmála 50 dětí v doprovodu rodičů, babiček a dědečků.


 

Vše vypuklo v 9:30. Nejprve se všichni rozběhali, zahřáli a rozpohybovali. Poté následovalo rozdělení dětí do 6 týmů. Každý tým měl 7 - 9 dětí. Poté se každý z týmů vrhl na soutěžení a basketbalové dovádění na 6 stanovištích, které připravil tým zhruba 10-ti trenérů. Na každém stanovišti se pak děcka věnovali basketbalovým a pohybovým dovednostem a hrám. Po zhruba 2,5 hodinách, kdy se náš čas v hale naplnil, následovalo slavnostní vyhlášení. Každá hráčka a hráč byli odměněni zlatou medailí, diplomem a něčím na zoubek, samozřejmě sladkým.

Všem dětem, rodičům a prarodičům, bychom rádi poděkovali za účast, snahu a perfektní přístup. Jsem přesvědčen, že si to tak všichni užili a ještě více si obohatili vánoce a vánoční svátky.

Zde naleznete fotogalerii z PŘÍPRAVKOVÉHO DOVÁDĚNÍ part1 a part 2 . Fotky nafotil profesionální fotogram p.Hynek Sladký. Pokud by chtěl někdo z rodičů fotky v plném rozlišení, nebo chtěl od pana fotografa fotky udělat tak zde je kontakt, h.sladky@email.cz.