Neděle 16.9.2012 je velkým dnem našich nejmladších minižáků z 34.ZŠ v Gerské ulici. Nastoupili totiž ke svým prvním mistrovským zápasům a to na domácí palubovce před početnou diváckou kulisou proti dívkám z BCM Sokolov.

Pro většinu to byl první mistrovský basketbalový zápas v životě, přesto nebyla nervozita na hráčích znát a tento zápas jsme zvládli skvěle. Pochvalu zaslouží všichni za urputnou bojovnost, díky které jsme zápas vyhráli vysokým bodovým rozdílem. Především našemu kapitánovi Míšovi Kastlovi a Járovi Svobodovi se zápas velmi povedl.

Druhý zápas měl podobný průběh, avšak už se nám tolik nedařilo při zakončení jako tomu bylo v prvním zápase, přesto jsme ale zápas dovedli do vítězného konce a to 50 bodovým rozdílem. Pochvalu zaslouží všichni za bojovnost a i rodiče za skvělou podporu! Děkujem. Málokdo čekal (včetně trenéra), že hned v prvních dvou zápasech dokážeme zvítězit. Jistě budou mít všichni pěknou vzpomínku na svoje první mistrovské basketbalové utkání a to je důležité. Ale ,,neusínejme na vavřínech´´, je potřeba dále tvrdě pracovat na tréninku.