Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si pozvat děti, které navštěvují kroužky sportovních her se zaměřením na míčové sporty (zejména pak košíkovou) do Sušice, kde absolvují týden plný sportu, dovádění, her – tedy pohybu na všechny možné způsoby.


Akce proběhne v rámci sportovního soustředění basketbalového oddílu BaK Plzeň v Sušici v termínu od 11. do 18.8.2012. Ubytování je zajištěno ve třídách ZŠ Sušice, k dispozici jsou 2 tělocvičny, venkovní hřiště, běžecký ovál, nedaleko je pak park plný prolézaček. Snídaně a večeře jsou podávány ve zdejší společenské místnosti s kuchyní, obědy jsou zajištěny ve školní jídelně ZŠ. Každý večer je zajištěna projekce pohádek a filmů pro děti. Cena za týdenní pobyt je 2.500 Kč. Pobyt je možný absolvovat i v menším rozsahu, pokud si rodiče zajistí dopravu.

V případě zájmu prosím vyplňte níže uvedenou přihlášku a odevzdejte do 15. června příslušnému trenérovi kroužku. Přihlásit se je možno i mailem info@bakplzen.cz, stačí do těla zprávy napsat stejné údaje, jako v tištěné přihlášce.

Podrobné informace pak budou zaslány mailem, pro více informací neváhejte volat (602 669 782), psát (info@bakplzen.cz), ptát se trenéra na kroužku.

S pozdravem „Sportovat je normální, pohybu se nebojíme“

Přihláška ke stažení: