Naši kadeti úspěšně zvládli vstup do vyřazovacích bojů. V předkole play-off vyřadili rezervu Sokola pražského 3:0 na zápasy, když poslední duel v Praze vyhráli přesvědčivě 85:52. Nyní je čeká však soupeř daleko těžší, celek Kyjova. Série začne za necelých čtrnáct dní na Moravě.
Sokol pražský B - BCM Loko Plzeň 52:85 (7:26, 19:38, 33:59). Bakule 18, Zeman 18/1, Hrudka 9, Vejvara 8, David 7/1, Doubrava 6, Buršík 6, Bílek 4, Lejsek 4, März 2, Havlíček 2, Černý 1.

Po dvou domácích výhrách chtěli naši kadeti rozhodnout sérii hned ve třetím zápase, což beze zbytku splnili. Utkání se rozhodlo prakticky hned v prvních deseti minutách. Díky dobré obraně jsme si vybudovali devatenáctibodový rozdíl, který jsme po přestávce ještě dokázali navýšit. Zahráli si všichni hráči z lavičky, soupeř nás však příliš neprověřil. S Kyjovem to bude ovšem úplně o něčem jiném.
Trenér Tomáš Kubizňák: „Jsem rád, že jsme potvrdili roli favorita a vyhráli bez problémů sérii. Chtěli jsme ji rychle skončit a v klidu se připravit na dalšího soupeře. Nyní trénujeme kompletní a chystáme se na Kyjov. O soupeři zatím příliš nevíme, ale díky umístění v tabulce bude zřejmě papírovým favoritem. Zatím zejména ze statistik víme, že Kyjov má kvalitní trojkové střelce."