Naši kadeti utrpěli za uplynulý víkend v extralize na domácí půdě dvě utrápená vítězství. V sobotu při zápase s ostravským Gymnaziem Hladnov o tři body, 79:76 a v neděli s kadety Proton SKB Zlín o šest bodů 72:66.


Vítězství jsou to sice cenná, ale za předvedený výkon nelze hráče vůbec pochválit. Po oba dny působili absolutně nesoustředěně a jakoby bez zájmu hrát a natož se ještě rychleji pohybovat. Nejvýrazněji se toto projevilo v nedělním zápase v poslední čtvrtině, kdy namísto toho, aby mohla zahrát celá lavička, jsme se strachovali o vítězství až do posledních minut zápasu a to i přes to, že na začátku této čtvrtiny jsme vedli již o 21 bodů a soupeř dokázal během 5 minut stáhnout na rozdíl jediného koše.

Absolutním zklamáním je pak předváděný výkon podkošových hráčů, kteří působí jako kdyby právě začínali a ne měli za sebou již několik sezon. Jejich výkon je zcela bez nasazení a bez ochoty jakkoli si šáhnout do svých sil.

Hráči by si měli hlavně uvědomit, že s takovými výkony nemají v této soutěži šanci uspět a že jediný hráč, V. Honomichl, bez jejich pomoci vše neuhraje.