O uplynulém víkendu se rozehrálo také play off U14, naše družstvo cestovalo ke dvěma úvodním zápasům do Brna.
Do Brna s naším družstvem v sobotu cestovala i početná skupina našich fanoušků, kteří především v sobotním zápase vytvořili výbornou atmosféru a domácí prostředí našemu družstvu. Naše hráče bouřlivé prostředí vybudilo od prvních minut k bojovnému výkonu, naše úniky domácí hráči zastavovali jen za pomocí faulů a naše agresivní obrana zřejmě brněnského favorita zaskočila, neboť se přes ní jen obtížně prosazoval. Naše chyby v závěru čtvrtiny však pomohly Brnu k vedení 26:17 po první čtvrtině. Ve druhé čtvrtině se hrál opět bojovný a pohledný basketbal, náš výkon však srážely neproměněné trestné hody a nevynucené chyby, proto Brno v poločase vedlo 45:37. V druhém poločase jsme si nevěděli rady se Šmerdou, který dobrým pohybem činil našim hráčům potíže jeho 13 bodů (z dvaceti brněnských) a velmi zatažená obrana domácích znamenala navýšení rozdílu ve skóre na 14 bodů (65:51). V poslední čtvrtině již domácí s přehledem kontrolovali vývoj zápasu a po vystřídání našich opor, kvůli ušetření sil na další den skóre narostlo na konečných 94:71. V zápase jsme neproměnili 18 trestných hodů, což společně se  ztrátami zcela jistě zapříčinilo naší porážku.
V neděli se nám od začátku utkání dařilo soupeře přehrávat a v 8. minutě jsme vedli 10-7. Bohužel více sebevědomí a odvahy nám chybělo k tomu, abychom Brnu více bodově odskočili, naproti tomu jsme v poslední minutě chybovali v přihrávkách a doslova darovali soupeři vedení 15:13 po první čtvrtině. Bohužel druhá čtvrtina byla z naší strany nejméně povedená za celý víkend. Soupeř opět velmi zatáhl obranu do vymezeného území a z naší druhé pětky se zřejmě chtělo hrát basketbal jen Martinu Davidovi. Ostatní hráči se na hřišti jen ploužili a nebyl na nich vidět náznak bojovnosti, výsledkem byl v této čtvrtině bodový výprask 27-9 a brněnské poločasové vedení 42-22. Po důrazné domluvě v poločasové přestávce začali hráči přece jen více bojovat a výsledkem bylo snížení rozdílu ve skóre na 11 bodů - 53:42 po třech čtvrtinách.  Ve 32. minutě jsme dokonce snížili rozdíl na 7 bodů, to však bylo z naší strany vše, našim hráčům došly síly a domácí díky sérii 10-0 v posledních třech minutách navýšili rozdíl ve skóre na 20 bodů.
Porážky nás mrzí, neboť jsme viděli, že máme výkonnost, na to Brno porazit, vždy jsme v obou zápasech měli úsek hry, v kterém nám soupeř bodově odskočil a nás pak stálo příliš mnoho sil dohánět ztrátu. Pokud chceme Brno porazit, je nutné hrát celých 40 minut. Já však věřím, že jsme neřekli poslední slovo a v domácích zápasech to Brnu hodně znepříjemníme. Před našimi fanoušky jsme schopni porazit kohokoliv a vítězstvím jim tak poděkovat za velkou podporu v celé sezóně.