V neděli o reprezentační přestávce přehráli U14 své utkání v Praze na Kbelích. Z důvodu nemoci jim chyběl mladičký Kotyza.

 


TJ Sokol Kbely x BK Loko Plzeň (76:87)
 
Úvod utkání patřil hostím, kteří na své soupeře doslova vlétli a nepustili je prakticky k ničemu a nátlakovou obranou získávali jeden míc za druhým, díky čemuž si vytvářeli snadné pozice pro zakončení. Jak tomu ale bývá, ze svého tempa rychle polevili a umožnili tak soupeřům se vrátit do zápasu. V útoku si i nadále vytvářeli dobré střelecké pozice, ze kterých je trápila úspěšnost. Problém měli na obranné polovině, kde je trápila komunikace a především orientace v prostoru, z čehož vyplývaly snadné koše domácích. V neposlední řadě je trápil doskok na obranné polovině, z čehož fyzicky vyspělejší Kbely dokázaly skvěle benefitovat. Tyto skutečnosti vedly k návratu černo-žlutých do zápasu. V kombinaci s laxním pojetím hry Lokotky to dospělo až k téměr dramatickému závěru. Nicméně hosté si díky svému bodovému polštáři z první půle pohlídali vítězství. 
 
Komentář Z. Zemana: "Utkání jsme vůbec nezvládli. S výjimkou dvou úseků, které dohromady trvaly asi 6 minut jsme vůbec nebyli schopni předvádět hru, kterou se chceme a můžeme prezentovat. Před utkáním jsme si stanovili jasné cíle a je smutné, že jsme ani jeden z 5 nedokázali naplnit a to z důvodu nedostatečné koncentrace a neochoty."