Dalším kolem ligy U15 pokračovali naši hoši dvěma zápasy na palubovkách soupeřů, konkrétně ve Kbelích a na Kladně. K zápasům jsme sice zajížděli opět v nekompletní sestavě, ale v roli favorita. Roli jsme splnili a přesvědčivě vyhráli.


Kbely – Loko 38:101

Až na samotný úvod zápasu, kdy jsme prohrávali 2:9 o vítězi nebyl pochyb. Postupně jsme zápas ovládali nejen ve vstřelených bodech, ale především herně.

Kladno – Loko 32:162

Zřejmě rekordní vítězství našeho týmu v jeho historii může jasně ukazovat na jeho dominanci, nic méně musíme domácí kluky pochválit za neutuchající snahu, za snahu stále presovat a chuť hrát basket s maximální snahou nám vzdorovat. Naopak my zápas odehráli v plné koncentraci a především se snahou běhat, bojovat a plnit taktické pokyny. Odměnou pak bylo všem vysoké vítězství.

Komentář trenéra, Erika Eismana: Je těžké hodnotit tyto utkání, kde je takový výkonnostní rozdíl. Nicméně až na první čtvrtinu v Kbelech, kde jsme museli kluky probrat jim moc děkuji za přístup a nasazení, které o víkendu předváděli. Pro nás to byla dobrá možnost si vyzkoušet věci na kterých v tréninku pracujeme. Nicméně nás teď čekají důležitá utkání, na které se musíme dobře připravit a doufám, že už budeme snad jednou v sezóně kompletní.