Na úvod nutno říct, že po odhlášení SKB Rokycan ze soutěže, jsme tam zbyli už jen my a BK Klatovy. Takže zapásů proti Klatovům nás v sezóně čeká celkem 12.  Ty první dva dopadly oba v náš prospěch. 

 


V prvním zápase jsme vstoupili do utkání s velkou energií a chutí hrát. Kluci se snažili agresivně bránit a z toho jsme dávali spoustu jednoduchých košů. Bohužel vždy s postupem času a velkým vedením v zádech upadala naše soustředěnost. 

To se projevilo na začátku druhého zápasu, kdy naopak hráči Klatov začali hrát agresivně, běhali do rychlých protiútoků a bylo jich plné hřiště. Po důraznější promluvě naštestí druhá pětka navázala na dobrý výkon z prvního zápasu a vyhrála druhou čtvrtinu o 20 bodů. Pak se už zápas dohrával v pohodovém duchu.

Celkově hodnotím zápasy spíše kladně. Dvě jasná vítězství se vždycky počítají. Bohužel hloupých chyb v obraně, které pramenily především ze špatného postavení obránce bez míče a nepozorností v útoku bylo příliš mnoho. Takže nás čeká ještě spousty práce. 

Za 14 dnů jedeme na nadregionální turnaj do Nymburka.  Doufám, že pojedme v plné sestavě, budeme konkurenceschopní a odehrajeme dobrá a těžká utkání.