V sobotu 18.6.2022 se od 8:30 do 17:30 v areálu Lokomotivy uskutečnil další ročník tradiční akce Streetball Challenge for KIDS.

Akce se zúčastnilo celkem 33 týmů v kategoriích U11, U12, U13 a U14. Na 4 kurtech se odehrálo celkem 90 zápasů.

Dorazili i zástupci celků BK Brandýs nad Labem, Válečníci Děčín, Sršni Písek, Sparta Praha či Slavoj Litoměřice. Týmy z kraje z řad Tachova, Klatov, Přeštic a rovněž domácí Lokotky.


K vidění byla spousta pohledných zápasů a individuálních výkonů a celý turnaj proběhl ve velké sportovní i organizační pohodě a krásné přátelské atmosféře, která k dětskému sportu určitě patří.

Individuální ocenění dostali vítězové „KEEP OUT SKILLS CHALLENGE“ z každé kategorie a stejně tak i „KEEP OUT SKILLS CONTESTU“. Stejně tak se ocenění dočkali i 3 členové „ALL-STARS“ týmu každé kategorie a 3 nejlepší týmy z U11, U12, U13 a U14.

Maličkostí byl však oceněn každý účastník turnaje.

Za krásné hodnotné ceny a podmínky turnaje děkuje organizační tým partnerům, kterými byly tradičně Česká unie sportu, Basket-obchod, Decathlon a nově s k nim přidaly i společnosti Keep out a Jenda burger.

 

Shrnutí ředitele turnaje Zdeňka Zemana: „Rád bych poděkoval všem sportovcům a jejich doprovodům za to, že si našli cestu do krásného areálu Lokomotivy a za jejich skvělé výkony. Stejně tak děkuji i našim partnerům, bez kterých by nebylo možné tuto akci pořádat v takovéto kvalitě a rozměrech. V neposlední řadě děkuji i všem organizátorům, kteří se na akci podíleli a přispěli k jejímu hladkému průběhu. Myslím, že jsme opět ukázali, že v Plzni tyto akce dělat umíme a díky tomu se nám daří sem pravidelně a opakovaně dostávat celky z různých krajů celé ČR.“