Ve středu 6.4. dohrával tým U14 další odložený zápas z řádně plánovaného rozpisu na domácí palubovce. Vyzvali jsme tým Tygři Praha. Bohužel soupeř přijel v ne zcela ideální sestavě, kdy jim chybělo hned několik hlavních hráčů a tahounů. Od prvních minut jsme tak na hřišti dominovali a zápas dotáhli do vítězného konce.  


Loko – Tygři Praha 119:32 – statistiky ze zápasu

Zápas s takovým rozdílem ve skóre připomínal spíše zápasy v lize, nikoli pak v extralize. Díky soupeřovo sestavě jsme měli navrch prakticky ve všem. Mnohdy jsme přehráli kohokoli ve hře 1na1 a šli sami do koše. Byl tedy prostor si v zápase ledasco vyzkoušet a mraky prostoru dostali hráči z lavičky a nováčci.

Komentář trenéra, M.Kozla: mohl bych říci, že výhra se počítá, ale neřeknu, poněvadž vždy mě jde především o dobrý zápas, který z kluků mačká maximum a to tento zápas bohužel nebyl. Chápu snahu nechat hrát mladší, méně zkušené atd., ale přeci jen hrajeme extraligu a podle toho by měl dle mého k tomu každý přistupovat. Na druhou stranu si v zápase mraky minut zahráli méně vytěžovaní kluci, zkusili si jaké to je nestát jen v rohu, být těmi kdo vyváží míč, kdo zakončuje, kdo má vytvořit pozici spoluhráčům. Myslím, že nikdo zcela nepropadl. Tito kluci si pak snad uvědomí, na čem ještě více v tréninku, ale i individuálně pracovat, poněvadž pro ten celek jsou nenahraditelní a bez jakékoli diskuse tvoří tým a jeden bez druhého by neuhráli nic.“