V tomto týdnu jsme odehráli poslední kola základní části v tohoto roku. S tímto omlazeným kádrem jsme první zápas hráli na domácí palubovce se soupeřem z horní části tabulky a to BA Nymburk a druhé utkání s posledním týmem tabulky Jížní Supi.


S BA Nymburk jsme dovolili soupeři spoustu otevřených nájezdů kvůli špatné komunikaci mezi hráči. V poločase jsme si to rozebrali v šatně a řekli si jak co řešit dál. Ihned na začátku třetího hracího období byla patrná změna. Kluci jeli na doraz a bojovali o každý mrtvý míč, doskok a zlepšili defenzivní práci. Bohužel za hosty nedovolil změnu nejlepší hráč utkání David Novák, který svůj tým dotáhl do zaslouženého vítězství.

Na Jížní Supi byl kladen důraz, ať to hráči nepodcení, bohužel do poločasu, byl soupeř právě kvůli tomuto mentálnímu nastavení lepším týmem. My jsme po poločasové bouřce v šatně začali fungovat, jak se od hráčů očekává a bodový rozdíl začal narůstat. Všichni hráči předvedli bojovný výkon a utkání vzal do svých rukou opět Jakub Majer a odměnou bylo vítězství. Obrovský dík patří všem rodičům a fanouškům, kteří dorazili a pomohli nám svoji podporou k naší další výhře.