V neděli 7.11. dopoledne se vydali U11 vstříc dalším utkáním, tentokrát proti DBaK Plzeň, což je organizace, která se zabývá výchovou malých basketbalistek.


DBaK Plzeň x BK Loko Plzeň (22:84, 10:78)

Od úvodu prvního klání bylo jasné, jakým směrem se budou oba zápasy vyvíjet. Zkušenější hráči z Lokotky dominovali obou koncích palubovky. V obraně vytvářeli obrovský tlak na děvčata, která měla obrovský problém s přechodem na útočnou polovinu. Několikrát se jim však podařilo i velice elegantním způsobem chlapce překonat a dostat se do zakončení. Chlapci svou rychlou hrou dělali děvčatům problémy a když už přišlo na postupný útok, dokázali si většinou pohlednou kombinací poradit a dostat se až do blízkosti koše, odkud však jejich úspěšnost byla mizivá. I přes nespočetné množství neproměněných jasných příležitostí si chlapci dokráčeli pro vítězství proti sympaticky hrajícím dívkám.

Komentář trenéra Z. Zemana: „Jsme rádi, že jsme sehráli další zápasy v kategorii U11 a dokonce do nich i zapojit značné množství nově příchozích hráčů, kteří sbírají své první zápasové zkušenosti a rozhodně se neztrácí. Doufáme, že chlapci si z obou klání odnesli spoustu pozitivních věcí, ale také negativ, na jejichž odstranění budeme opět pracovat.“