V sobotu 19.6. se na Lokomotivě uskutečnil 8. ročník akce s názvem Streetball challenge for KIDS.

 


V tropickém počasí se akce zúčastnilo krásných 45 týmů v celkem 5 věkových kategoriích od U10 do U14 a na 4 kurtech se odehrálo celkem 124 utkání. Věcné ceny od partnerů Basket-obchod, Spalding a Decathlon si odnesli vždy 3 nejlépe umístění v každé kategorii, ale také vítězové individuálních dovednostních soutěží a 4 účastníci all-stars týmu z každé věkové kategorie.

 

Bylo krásné vidět děti, jak si užívali sportu ve většinou velice příjemné a přátelské atmosféře, která po celou dobu turnaje doprovázela jeho účastníky.

 

Slovo ředitele turnaje Zdeňka Zemana: „Chtěl bych poděkovat všem, kteří se turnaje účastnili a neváhali kvůli této akci obětovat i 3 hodiny na cestě. Také bych chtěl poděkovat našim partnerům, kteří dodali do cen velice hodnotné a krásné věci. K vidění na kurtech byly krásné individuální i týmové výkony v podání všech účastníků turnaje a jak to již bývá, výsledky jsou pro nás na těchto akcích na vedlejší koleji. Nejdůležitějším je, že děti mohli pokračovat v tom, co je baví a sbírali velice přínosné zkušenosti a zážitky.“