Asi na delší dobu poslední zápasy odehrál náš tým U13 v Kraslicích. Oba dva zápasy jsme sice prohráli, ale oproti minulým zápasům bylo na našich hráčích vidět jak zlepšení co se samotné hry týče, tak i mnohem větší bojovnost.

Kraslice - BK LOKO 72:31

V tomto zápase nám nevyšel vstup do zápasu. Malá aktivita na útočné polovině a málo agresivní obrana měla za výsledek rychlé vedení soupeře. Ve druhé čtvrtině náš tým přitlačil na soupeře a bylo z toho hned několik snadných bodů v náš prospěch. Do druhého poločasu jsme šli s dvacetibodovým mankem, které se bohužel ještě navýšilo. První pětka tropila mnoho chyb a v mnoha případech míč odevzdávala soupeři, který snadnými koši nepohrdl. V poslední čtvrtině se žádné drama nekonalo, soupeř si vítězství pohlídal.

Kraslice - BK LOKO 80:57

Stejně jako v prvním zápase jsme zaspali vstup do utkání a soupeř se dostal do rychlého a pohodlného vedení.  Už to vypadalo na podobný scénář jako v prvním zápase, ale naši hráči se dali dohromady. Díky zlepšené obraně a dobrému pohybu v útoku se nám podařilo snížit bodový rozdíl soupeře pod dvacet bodů. Celkově jsme druhý poločas vyhráli a tým z Kraslic v některých momentech přehrávali. Je škoda, že některým hráčům trvá zápas a půl, než začnou pořádně makat a hrát. Kdybychom hráli se stejným nasazením jako ve druhém poločase, tak věřím, že bychom zpátky do Plzně odjížděli s výhrou.