Po nedohraném zápase v Písku, odloženém zápase v Berouně se rozjeli naše u14-tky do Prahy na Jižní Supi a do Tábora. Víkendová bilance 1:1, tedy jedna prohra, vůbec nevadí. Každý zápas ligy u14 nám ukazuje správnost rozhodnutí jít ligu převážně s mladšími kluky hrát. Vráskou víkendu je další zranění v našich řadách kdy zápas s výronem kotníku na Supech nedohrál velmi dobře hrající Mach. 


Jižní Supi - Loko 65:50

Zápas jako řemen. Náš váhový a výškový deficit se nám povedlo eliminovat naší šikovností a technickou vybaveností spojenou s plněním taktických pokynů. Je velká škoda prvního poločasu, kdy jsme byli lehce zakřiknutí, hráli s přílišným a zbytečným respektem. Ve druhé půli jsme předvedli super basket, dřeli, bránili, ale na blíže jak na 8 bodů se nám nepovedlo domácím, kteří uměli dobře využít své přednosti, přiblížit. Jižním Supům musíme poděkovat za super zápas, který by šlo nazvat správným pro basketbalové vzdělávání všech zúčastněných hráčů. Více takových, díky. 

Tábor - Loko 11:83

Na nedělní duel jsme zajížděli již bez zraněného Macha a dalších marodů Verdana, Kudrličky a Zikmunda. I přesto jsme chtěli uspět a to se povedlo. Domácí nám to lehce ulehčili, když nenasadili svého nejlepšího hráče. Zápas nám tedy umožnil vyzkoušet různé akce, varianty obrany a mnoho dalšího. Alarmující, ale je, že postupem zápasu, kdy bylo jasné, že vyhrajeme, se někteří hráči přestali na 100% soustředit. Za důsledek to pak mělo šíleně neproměněných šoupáků kdy jdeme sami do koše. V těsnějším zápase by nás to pak mohlo sakra mrzet.      

Komentář trenéra, M.Kozla: tak málokdy se mi stane, že i přes prohru mám úsměv na tváři a jsem spokojený. Jenže přesně to i přes sobotní prohru po tomto víkendu mám. Jakým způsobem jsme vzdorovali Jižním Supům, bylo famózní. Čím dál více umíme basketbalovou taktiku, ctíme správná místa na hřišti a to nám šíleně pomáhá. Vrásku na tváři mě, ale dělají zranění. O tomto víkendu přibili další. V poslední době skvěle hrající Mach a z neděle snad jen s drobným šrámem nedohrál Vyleta. Jsem hrozně rád za mé rozhodnutí jít hrát s tímto týmem v tomto složení ligu U14. Myslím, že leckdo pochyboval a asi i já sám. Málo kluků 2007 + hubeňouři 2008. Jenže tato parta šlape, chápe, pracuje. Tak jedeme dál, zranění rychle uzdravit, dohnat fyzičku, doplnit řady a hurá na další steč. Držte nám palce.