O uplynulém prodluženém víkendu sehrál tým U13 čtyři zápasy proti týmům z Klatov a Domažlic. Hned na úvod je nutno zmínit to, že tuto soutěž odehrají méně zkušení a mladší hráči. Důvod byl jednoduchý, v ročníku hráčů narozených v roce 2008 máme skoro 30 hráčů a chtěli jsme dát šanci a prostor pro hraní všem hráčům. Zkušenější borci získávají zkušenosti v lize U14 a ti méně zkušení je naopak získávají v oblastním přeboru U13. Proto také byl bodový i výkonnostní rozdíl mezi námi a našimi soupeři tak markantní.

komentář trenéra Partyngla : „K samostným zápasům se toho dá říci mnoho, ale pokusím se to shrnout. Oba soupeři nás předčili jak v individuálních činnostech jednotlivce, rychlosti a hlavně v nasazení a bojovnosti. První dva body bych i dokázal pochopit, od začátku letní přípravy nás potkalo mnoho nepříjemností, ale to nás neomlouvá. Bojovnost a nasazení musí být na hřišti neustále, bez toho náš tým nemůže pomýšlet na výhru. Tyto zápasy nám ukázaly
, kde nás nejvíce tlačí boty. Čeká nás ještě dlouhá cesta, ale pevně věřím, že pokud tým vydrží zdravý a bude na plno trénovat, tak se našim soupeřům můžeme vyrovnat."