V pátek 28. února od 19 hodin porazili svěřenci trenéra Eismana Nový Jičín 74:70 a zvítězili tak i ve čtvrtém utkání play out.

Vstup do zápasu byl lepší od Západočechů, kteří první čtvrtinu vyhráli 22:18. V druhé periodě se však Plzeňanům zhoršila přesnost v zakončení a dopouštěli se hloupých ztrát. To vedlo k tomu, že do poločasové přestávky odcházel spokojenější soupeř z Moravy, který se ujal nejtěsnějšího náskoku 38:39.
 
Plzeňanům vyšel vstup do druhé pů le a brzy si vzali vedení zpět na svoji stranu.„ Především díky dobré práci na obrané polovině a přestali jsme dělat nevynucené chyby,“ hodnotil trenér Eisman.
 
V posledním hracím období se hrálo vyrovnaně, a to jak herně tak výsledkově a body zůstali v Plzni. Parta okolo hrajícího trenéra Eismana tak udělala velký krok k udržení soutěže. Další kolo bojů o udržení sehrají v pátek 6. března v Brně a další domácí utkání pak v pátek 13. kdy je čekají Ostravští Snakes.
 
Hodnocení trenéra Eismana: „ Byl to těž ký a velmi důležitý zápas, jsem rád, že jsme ho zvládli herně a hlavně výsledkově. Nevyvarovali jsme se drobným chybám od nepřesnosti v zakončení, nebo nevynucených chyb. Ale jsme silný tým a semkli jsme se a bojovností a odhodláním dotáhli zápas do vítězn ého konce. Na závěr bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří nás přišli podpořit.