O prvním advetním víkendu nás čekaly zápasy v Domažlicích a v Přešticích. Oba dva týmy byly sice v tabulce pod námi, ale bylo nám od začátku jasné, že nás čekají těžké zápasy.

Domažlice vs LOKO

Vstup do zápasu nám vyšel, hráli jsme aktivně, proměňovali jasné střely a pozorně bránili ztěžejní hráče soupeře. Bohužel pak přišel náš klasický výpadek v koncentraci. Soupeř byl najednou u všeho dřív, tlačil nás v obraně a nutil nás k hloupým ztrátám. Rázem se z jasného zápasu, který měl být pod naší kontrolou, stala přetahovaná o každý bod. Naštěstí nám vyšla koncovka, kdy si nám dařilo nacházet střelce, kteří byli v těchto chvílích neomylní a my si odvezli vydřené vítězství.

Přeštice vs LOKO

Nedělní zápas se odehrál v duchu podcenění soupeře a neochoty plnit pokyny trenéra. Naši hráči si mysleli, že se soupeř porazí sám. V obraně se nikomu pořádně nechtělo a v útoku jsme tropily šílené chyby, které náš soupeř trestal. Po poločase se náš tým zvedl. Obrana začala fungovat, kluci začali makat a donutili soupeře k mnoho ztrátám. Bohužel nebyli schopni toho využít. Mnohokrát jsme si vytvořili volbé střelecké pozice, ale nedařilo se nám je proměnit. V koncovce jsme udělali dvě hloupé ztráty a poté neubránili soupeřův poslední útok. Výhra tedy šla zaslouženě domácím a nám nezbývá nic jiného, než se soutředit na druhou polovinu soutěže.