Uplynulý víkend k nám na naší domácí palubovku přivezl týmy z Kladna a z Berouna. Věděli jsme, že je v našich silách oba zápasy vyhrát. Výhry by nás přenesly do horních míst tabulky a pomohla by seběvědomí týmu.

Proti Kladnu se nám skvělě povedl vstup do zápasu, hráči hráli skvělý týmový basketbal, vytvářeli si volné střelecké pozice, které se nám dařilo proměňovat. Soupeře jsme po celý zápas nepustili do vedení, ale našemu týmu se nepodařilo navýšit bodový rozdíl navíc jak 10 bodů. Ke konci zápasu soupeř zvýšil svůj tlak, ale nepřineslo mu to tížený cíl. Namísto ztrát jsme dali dva koše z rychlých protiútoků a bylo jasné, kdo si připíše výhru

 

V neděli ráno k nám přijeli hráči z Berouna ve velmi okleštěné sestavě, proto bylo našim borcím kladeno na srdce, aby zápas nepodcenili. To se nestalo a od úvodu zápasu jsme tahali za delší konec. V tomto zápase dostali značnou porci minut méně zkušení a mladší hráči, kteří se v zápase neztratili. Zápas jsme vyhráli pohodlným rozdílem třiceti bodů.