Na první venkovní zápasy jsme se vydali do Karových Varů a do Mostu, kde nás čekali dva odlišné styly hry.Oba dva zápasy jsme odehráli ve vysokém tempu, které přesahuje úroveň nadregionální ligy. Bohužel nás v obou zápasech provázely tři neduhy: neproměňování jasných střel a nájezdů, zbrklost a velké množství faulů.

Karlovy Vary vs Plzeň

Proti favoritovi naší skupiny jsme neodehráli špatný zápas, jak by mohl napovídat konečný výsledek. Individuálně jsme se dokázali našim soupeřům minimáně vyrovnat, problém nastal však při hře 5 na 5, kdy jsme se nedokázali vyrovnat se soupeřovou celoplošnou obranou a v útoku jsme nehráli naši hru. K tomu se přidá neproměňování jasných šancí a výsledek působí nelichotivě.

Most vs Plzeň

Do Mostu jsme pro změnu odjížděli v roli favorita my a díky dobrému týmovému výkonu se nám tuto roli podařilo potvrdit. Opět nás však pálilo zakončení, byli jsme schopni si během jednoho útoku vytvořit až pět střeleckých pozic, ale proměnit se nám nepodařilo žádnou. Musíme brát tyto zápasy jako varování a motivaci do další části soutěže.