V úterý 22.10. sehráli naši muži „C“, zápas, finále Krajského Poháru na palubovce Slavoje Plzeň. Jednalo se o reprízu minulého roku. Stejně jako v předešlých zápasech této sezony tak i v tomto zápase nastoupili další nováčci v naší sestavě, protentokrát to byl střední rozehrávač Jirka Buňka. Musíme říci, že naše začleňování mladých do kádru je doslova příkladné a zápisné se jen hrnou, že by účel? Samozřejmě, že ne J. Zápas jsme v poklidném tempu zvládli a stejně jako vloni jsme se stali vítězi KRAJSAKÉHO POHÁRU.       


Slavoj Plzeň – Loko „C“ 57:77

Sice se prakticky celý první poločas hrála „plichta“, ale bylo patrné, že v zápase zvítězíme. Slavoj nastoupil jen s 8 hráči. My si hráli tak nějak to svoje. Ano mohli jsme hrát rychleji, ano, procento střelby ze střední vzdálenosti nebylo nijak závratné a samotnou kapitolou byly šoupáky. Jenže, se vší úctou k soupeři, síly na palubovce byly rozdány již při rozcvičování a ono se pak nějak těžko ze sebe mačká maximum. I přesto se nám povedlo docela slušně bránit, a když jsme dokázali hrát trpělivěji tak vytvořit si pozici k zakončení nebyl problém. Proměnit to už taková sranda nebyla. Nakonec jsme tedy zvítězili 20 bodovým rozdílem a dokráčeli si k „TITULU“  :))

Již tento týden, ve čtvrtek 24.10., nás čeká další zápas a opět proti Slavoji Plzeň. Tentokrát na domácí palubovce od 19:30 hodin v rámci Západočeské Ligy.