Tým U15, složený z hráčů ročníků 2004 a 2005, začal sezónu v nadregionální lize v roli favorita soutěže. Tu také naplnil, vyjma prvního utkání na domácí palubovce, ve kterém podlehl silnému Táboru od 2 body. Od té doby však soutěži jednoznačně kraloval a všechna utkání poměrně jednoznačně vyhrál. Finální 1. místo v tabulce pro něj pak na druhou polovinu sezóny znamenal postup do žákovské ligy.

Borci posíleni o hráče ročníku 2004, kterými byli Ouředník, Sůva, Vlášek a Kubovec vstoupili i do ligy poměrně přesvědčivě dvěma výhrami. Pak však nastal zajímavý a velice přínosný tah, který spočíval ve vyřazení převážné většiny hráčů ročníku 2005 z týmu za účelem větší minutáže a sběru zkušeností pro hráče ročníku 2004. Od té doby sice nedosáhl\i hráči Lokomotivy na ani jedno vítězství, ale za to se jako vítězové cítili. Sbírali nesmírně cenné zkušenosti a po herní stránce rostli nevídaným způsobem. Z takřka neviditelných hráčů se stali hráči, kteří museli hrát a předváděli, že mají co nabídnout. Zápas od zápasu rostli jak sebevědomím, tak herním projevem. Samotné výsledky hráče ani trenéry zbytečně netrápili, jelikož se všichni rychlou, agresivní a moderní hrou bavili.

Komentář trenéra: „V první polovině sezóny jsme naplnili předsezónní cíl, kterým bylo vyhrát nadregionální ligu a postoupit do ligy z jednoho prostého důvodu. V této soutěži totiž byly pouze 2 celky, se kterými jsme hráli takřka vyrovnanou partii. V lize se psala pohádka absolutně odlišná, zde nás čekalo soupeřů pohybujících se na stejné nebo vyšší výkonnostní úrovni hned 7. Pro individuální i týmový růst hráčů je neskutečně důležité hrát vyrovnaná utkání a prohrávat. To se také dělo. V neposlední řadě jsem neskutečně rád, že jsme udělali tah s vyřazením dominantních jedinců ročníku 2005, protože díky tomu se z hráčů, kteří se běžně na hřišti jen schovávali stali borci, kteří tvořili hru. K překvapení všech náš tým sledujících ji tvořili až nečekaně skvěle. Byla tak neuvěřitelná radost pozorovat růst hráčů od jednoho utkání k druhému. Myslím si, že všichni členové týmu si sezónu náramně užili. Rád bych poděkoval všem rodičům a divákům, kteří nás v průběhu sezóny podporovali a stáli při nás v dobrém i horším.“