Do utkání nezasáhli Martin David, Jan Suchý, Jaroslav Lejsek a Petr Baselides. Za to soupeř dorazil i s hráči co figurují v KNBL. Toto utkání zahajovalo další soutěžní část, což je předkolo play off. Podle klasického rozpisu postupují z naší šestičlenné skupiny pouze dva celky. Ale vzhledem k tomu, že v soutěži startují kluby, které jsou VSCM – vrcholová sportovní centra mládeže a ty již po této části svojí účast ukončují a přenechávají svoje místa v tabulce ostatním týmům. Hraje se tedy o pět postupových míst a jedno, které už nikam nepokračuje.


Vstup do utkání vyšel lépe domácímu celku, dobře reagovali na obranné polovině při pohybu míče a tím dominovali na doskoku a v přechodové fázi na útočnou polovinu, kde nejvíce dominovali Václav Honomichl a Jan Zeman. V široké rotaci domácích dostali prostor zejména mladší hráči, kteří v této části mají sbírat zkušenosti pro příští sezónu. Bohužel jejich momentální nevyzrálost si vybrala v druhém poločase svojí daň a to soupeř dobře využil. V závěru utkání zlepšil soupeř procento úspěšnosti z perimetru a došel si tak pro lehké vítězství.

Komentář trenéra:

Pro nás je tato část ideální příležitostí dát prostor mladým hráčům, kteří by měli v budoucnu patřit mezi stěžejní hráče týmu a to i teď na úkor výsledku. My máme cíl splněn a to bylo posunout se oproti loňské sezóně o skupinu výše. Nicméně i přes tuto herní možnost, kterou někteří hráči dostali si myslím, že ji zatím nevyužili tak, aby mě přesvědčili o svojí  pozici v týmu.