V dalším kole zajížděli hráči kategorie U13 na palubovku týmu TJ Thermia karlovy Vary. Soupeř je momentálně bez vítězství a tomu tak i zůstalo po naší návštěvě.


K tomuto utkání jsme odjeli v namixované sestavě, ale tato sestava si získala náš respekt za jejich přístup a výkon. Vstup do utkání se nám povedl, nastoupili jsme koncentrování a přenášeli vše z tréninku do utkání. Zkoušeli jsme herní kombinace a to zejména v ruzných hráčských rotacích ať na obranné nebo útočné polovině. Vycházela nám volná hra a rychlý přechod. Pro většinu hráčů bylo toto utkání jako každé jiné. Ale to neplatilo pro našeho nového hráče Adriana Tudosa, který zažil svojí zápasovou premiéru , kde zaznamenal svoje první zápasové body, doskoky a bloky. Gratulujeme!
 
Komentář hlavního trenéra:
 
Tak pro nás toto utkání bylo dobrým tréninkem před blížící se kvalifikací o MČR 2019.  Měli jsme možnost cvičit nové věci téměř 4 hodiny, takže za mě pozitivní faktor. Jsem i rád za některé kluky, které nemají zatím takové schopnosti nebo s basketbalem teprve začínají, že v tomto utkání byli platnými hráči.