Naši muži zakončili poslední venkovní výjezd v tomto roce porážkou a to s rezervou USK Praha. K utkání odjížděli hosté stále bez Jana Krále a Pavla Vondry. Plzeňský celek nedokázal oplatit domácím porážku a pro tento rok zůstane tedy pražský celek z obou střetnutí neporažen.


Obě družstva odehrála utkání zejména v obranném stylu, což sebou neslo spoustu nepřesností. Ať v podobě střelby nebo posouvání míče na volné hráče. Náš celek se velmi trápil na útočné polovině a to zejména v úspěšnosti střelby, což se i projevilo jako klíčový faktor utkání. Za to domácí byli o něco lepší ve vytváření si volných pozic pro zakončení, kde sice neproměňovali střelbu s vysokou úspěšností, ale přesto jim to stačilo na vítězství.

Komentář trenéra:

V tomto utkání jsme bohužel neměli co nabídnout na útočné polovině, hráčům to dneska doslova nesedlo a to sebou přinášelo špatné individualistické výkony s těžkým zakončením. Na druhou stranu hráči od posledního utkání začali fungovat v obraně, z čehož jsme sice nedokázali vytěžit potřebný bodový zisk. Nicméně budeme chtít fungovat na obranné polovině do dalších utkání určitě stejně.