Naši kluci objíždějí přední celky z jednotlivých regionů a získávají tak cenné zkušenosti a dobrou konfrontaci pro jejich herní rozvoj, což toto utkání jednoznačně splnilo. Tentokrát tým U13 zajížděl na půdu pražského celku a to týmu BŠ Tygři Praha.


Hráčům hostujícího celku se povedl vstup do utkání a to zejména dobrý pohyb míče, rychlý přechod a hra jedna na jedna. V každé čtvrtině měli hráči za úkol zapojovat těžší prvky, než jsou schopni normálně zvládat a to buď na obranné nebo útočné polovině. Ale v čem náš tým měl jisté rezervy a tím ho i často domácí celek přehrával, byl dobrý pohyb hráčů bez míče. Oba celky nutno pochválit za jejich výkony v tomto utkání, pro všechny přítomné v hale byl velmi pozitivní, když v tomto věku jsou hráči schopni hrát basketbal na takové úrovni.

 Komentář trenéra:

Pro nás další těžké utkání, kde si můžeme vyzkoušet vše pod jiným tlakem a hlavně rychlostí na čem jsme se i shodli s trenérem domácích. Hráče musím pochválit za snahu přenášet určité věci z tréninků a lavičky do utkání. Samozřejmě nějaké chyby tam jsou a ještě budou, ale to k této kategorii patří a naším cílem je tyto chyby co nejvíce eliminovat pro přechod do další kategorie.