Z důvodu sedmičlenné skupiny čekal naše žáky jen jeden víkendový zápas. O to důležitější bylo ho zvládnout a posunout se k našemu cíly, což je postup do extraligy. Z nejrůznějších důvodů chyběli celkem čtyři hráči a tak se čekal celkem vyrovnaný souboj.



Naši kluci ale vstoupili do zápasu s totálním nasazením a jediným cílem, a to zvítězit. V první čtvrtině jsme dominovali předeším na obranné polovině, kde jsme našemu soupeři dovolili pouze 6 bodů.  V útoku vše řídil s přehledem hrajicí Karlíček, který připravoval pozice nejen sobě, ale i zbytku týmu. Hlavně krásné kolektivní pojetí nás dotáhlo k 20ti bodovému vedení v poločase. Všichni kluci poslechli a do druhé poloviny vstoupili velice podobně a bodový rozdíl se nátáhl, až k třiceti bodům. Velký večer nakonec oslavil náš nováček Lukáš Suchan, kterému se v závěru povedlo proměnit jednu šestku a připsal si tak premiérové body ve své kariéře.

Za 14 dní nás čekají opravdu důležité zápasy na hřištích západočeských rivalů a proto doufejme, že se všichni nemocní vrátí a naši fanoušci vycestují s týmem podpořit je v jejich snech.