Naši muži tentokrát přivítali na domácí palubovce tým ze severních Čech a to Slavoj Litoměřice. Naposledy se s ním potkali v letní přípravě a v utkání zvítězili. Naše sestava byla téměř kompletní až na Martina Davida, který by měl být v dalším kole už k dispozici.


Úvod utkání patřil domácím a to i první poločas, ve kterém si vytvořili dvouciferný bodový rozdíl a to zejména díky slušné týmové obraně a dobře organizované a kolektivní hře na útočné polovině. Ovšem druhý poločas už patřil hostujícímu týmu, kde za hosty úřadoval Karlovský a naši hráči ho bohužel nedokázali včas eliminovat. Zejména ve třetí čtvrtině se naše hra rozpadala po špatné komunikaci na obranné polovině a nepřesné zakončení zvyšovalo frustraci týmu a jejich špatný výkon. V posledním čtvrtině se náš celek začal postupně dotahovat a už to vypadalo, že vítězné skóre přetáhneme na naší stranu. Ale bohužel přišlo několik individuálních zkratů některých hráčů na obranné nebo útočné polovině a soupeř tak mohl slavit vítězství.

Hodnocení trenéra týmu:

V první řadě gratulace k vítězství týmu trenéra hostí. Kdybych utkání nemusel brát jako celek, tak bych hráče pochválil za první poločas, kde hrál tým podle našich představ. Ale bohužel to co se dělo v druhém poločase v podání některých hráčů a to zejména ve třetí čtvrtině byla degradace celého výkonu týmu a i možnosti zvítězit. V dalším kole se musíme těmto výpadkům vyvarovat, pokud chceme pomýšlet na vítězství.