V dalším kole jsme hostili celek Nymburk „B“. Bohužel jsme do utkání nastoupili ještě více v okleštěné sestavě než v předchozím kole. A to i bez Jana Zemana, Tomáše Vylety a Jana Krále, které potkali zranění nebo nemoc.


Tento zápas hráli celky, které ve svých sestavách neměli všechny klíčové hráče a to i odpovídalo předváděné hře, která nebyla pro oko trenérů a diváků tou nejlepší vizitkou. Náš tým měl dobrý vstup do utkání, kde využíval herní vyspělost a to zejména trojice hráčů Jaroslav Lejsek, Jan Suchý a Martin Davida. Což vedlo ke čtyřbodovému vedení v poločase, ale v druhé půlce hostující tým změnil druh obrany do zónové a naši borci nebyli schopni proměňovat volné pozice z perimetru, což soupeř dobře využil a přecházel rychle do útoku, ve kterém si vytvořil dvouciferný náskok. V poslední čtvrtině se domácí postupně dotahovali až na dvoubodový rozdíl a to hlavně po dodržování herních pokynů. Bohužel v samotném závěru náš celek měl několik volných pozic, které neproměnil a zvrat v utkání se nekonal. Smolnou porážkou byl tento zápas zejména pro Martina Macha, který po srážce z hostujícím hráčem utkání nedohrál, přejeme mu brzké uzdravení v návratu na palubovku.

 Hodnocení hlavního trenéra:

 Tak prvotně bych chtěl pogratulovat sestavě Nymburku za jejich výkon v utkání, kde zaslouženě zvítězil. My jsme nedokázali využít v určitých situacích jasné šance a dostávali se postupně do křeče a to nám vzalo možnost převzít kontrolu nad utkáním. Negativním faktorem bylo, že jsme nemohli tolik rotovat už tak v okleštěné sestavě, protože dnes bylo evidentně vidět, že někteří hráči nebyli připraveni být konkurenceschopní a to na obranné nebo útočné polovině. Každý náš hráč na hřišti udělal spoustu školáckých chyb, které se snažil vynahradit individualistickým výkonem, což nás stálo vítězství. My teď musíme tento zápas odčinit v dalším kole na půdě Sokola Vyšehrad.