V dalším kole zavítali naši muži na půdu soupeře z Prahy a to týmu Sokola Pražského. Bohužel kvůli zranění ramene do utkání nezasáhl Pavel Vondra, mělo by se jednat o krátkodobý výpadek a Pavel by se měl co nejdříve zapojit zpět do týmu.


Tento zápas se odehrával z naší strany ve vysokém tempu na obranné i útočné polovině. Soupeř měl sice výškovou převahu, ale náš tým to dobře využíval a hrál aktivně hru jedna na jedna. V první čtvrtině si vytvořil dvouciferný náskok a ten si udržovali po zbytek utkání a to zejména kvůli široké rotaci a dobré úspěšnosti střelby některých hráčů. Opět nás podržel kapitán týmu Venca Honomichl a na střelecké listině trojek se k němu přidal Jan Suchý.

Hodnocení hlavního trenéra:

Zápas na Sokole Pražském měl z naší strany určitý respekt k výškové převaze některých hráčů a to nám svazovalo v některých situacích ruce. Nicméně po první čtvrtině jsme tento respekt odbourali a ve zbytku utkání už diktovali tempo hry. Dalším pozitivním faktorem bylo nízké skóre obasažených bodů na venkovní palubovce, za což bych chtěl hráče pochválit.