V neděli 26.8. odstartovalo soustředění v komplexu SOU stavební (pracoviště Horní Bříza), které klubu dlouhodobě poskytuje veškerý komfort potřebný pro letní přípravu pro sportovce na vrcholové úrovni. V neděli k přípravě nastoupilo celkem 26 hráčů v rozmezí ročníků 2004-2006. V průběhu tohoto setrvání došlo k procvičení veškerých herních aspektů se zaměřením na individuální schopnosti jednotlivců. Nutno podotknout, že hráči přijeli s maximálním možným nasazením a odhodláním se zlepšovat, což mimo jiné naplňovali po celou dobu pobytu. Za pomoci spousty speciálních tréninkových metod postupně docházelo k budování týmového ducha i navzdory ročníkovým rozdílům jednotlivých hráčů. Nelze opomenout takřka profesionální přístup jednotlivců.

Tým U14 složený z hráčů ročníků 2005 a 2006 se v návaznosti na již zmiňovanou precizní přípravu odebral v pátek 31.8. na mezinárodní turnaj do Prahy, kde srovnával své síly se soupeři až do posledního prázdninového dne.

Trenérský tým hlásí velkou spokojenost s celkovým průběhem soustředění a těší se na další spolupráci s hráči, kteří zde odevzdávali svá maxima.