Poslední zápasy před odjezdem na baráž do Opavy jsme využili pro finalní přípravu. 

V Sobotu v Prostějove dostali prostor všichni hráči a zkoušeli jsme různé rotace, abychom si toho co nejvíce vyzkoušeli v ostrém zápasovém tempu. O výsledku bylo jasno od začátku, protože se soupeřem se již za tuto sezónu dobře známe a víme, že do play-out části ani tak úplně nepatří. Naším hráčům lze vyčíst nedůraz v zakončení a přílišný respekt před soupeřem. 

V nedělním utkáni nás hostil tým NH Ostrava, jeden ze tří účastníků baráže ( Opava, Ostrava, Plzeň).  Domácí nastoupili v sestavě ještě s hráči ročníku 01, (ti nemohou v baráži již nastoupit) a o to potěšující bylo, že i když jsme opět celý zápas hráli v rotaci 10 hráčů drželi jsme krok až do poslední minuty. Po úvodním zaváhaní jsme dohnali ztrátu a skoré se přelévalo ze strany na stranu. V koncovce bohužel rozhodla zkušenost soupeře. 

Nepříjemným faktem je zranění Honzy Peterka, kterému tímto přejeme brzké uzdravení.

V pátek odjíždíme do Opavy kde sehrajeme 2 utkání v sobotu od 17:00 proti NH ostrava a v neděli od 10:30 proti domácím. Veříme, že jsou kluci dostatečne připraveni a společně s podporou všech rodičů a klubu budeme úspěšní.